Tidsbokning

Tidbokning
Samtliga tider på dygnet är bokningsbara. FGK har tagit bort bollrännan. Alla tider är nu bokningsbara. Om ni inte har en tid bokad när ni anländer till klubben och det är stängt i receptionen så ber vi er att logga in på terminalen och boka upp tiden ni tänkte spela på.
Under högsäsong 27 juni - 7 augusti gäller följande bokningsregler: Spel från klockan 17:00 kan bokas från klockan 15:00 samma dag. Spel före klockan 08:00 kan bokas tidigast från klockan 17:00 dagen innan och då gäller endast tvåbollar.

Maximal sammanlagd handicap
Sammanlagd hcp i en boll får vara högst 100.

Bollrännan har upphört
Läs ovan under Tidsbokning

Ankomstregistrering
En spelare i bollen skall ankomstregistrera sig själv och övriga spelare senast 15 minuter innan start. Detta kan göras i terminalen i entrén eller via personal i receptionen.
Avbokningsregler
Starttider före kl 12:00 ska avbokas senast kl 17:00 dagen innan. Starttider efter kl 12:00 ska avbokas senast samma dag kl 9:00.

Utebliven start
Vid upprepad incident debiteras medlemmar en administrativ avgift på 250 kr per gång de uteblivit från bokad tid. Gäster debiteras full greenfee om de uteblir från bokad starttid.