Falsterbo Golfrestaurang

Mail: krogenfgk@ivholt.se

Välkomna fam. Ivholt och Jonathan

Vi har glädjen att hälsa Katarina & Ulf Ivholt välkomna till FGK för att driva restaurangen vidare med start till våren. Katarina & Ulf bor i Höllviken och driver Dannegården i Trelleborg med stor framgång sedan fyra år tillbaks. Tidigare var de verksamma inom glas- och porslinbranschen där de har byggt upp välkända varumärken i detaljistledet. Sönerna Dennis & Melvin är verksamma tillsammans med sina föräldrar och kommer att synas mycket i restaurangen.

Jonathan Strömstedt blir också en nyckelspelare i sammanhanget. Han har en gedigen restaurangbakgrund från Ishotellet i Jukkasjärvi samt Restaurang Rosengården i Visby innan starten på Dannegården.

Ni som är nyfikna på vår nya krögare kan redan nu boka bord på Dannegården för att prova svensk och internationell mat av högsta kvalitet med fokus på närodlade råvaror. Just nu serveras bl. a. gås och snart blir det dags för det hemlagade julbordet. Efter avslutad måltid kan man bo över i ett av Dannegårdens personligt inredda hotellrum.

Ulf är en hängiven golfare och medlem i Ljunghusen. Katarina och sönerna har just nu speluppehåll, vilket kanske är lämpligt med tanke på den stora uppgiften att driva vår restaurang.
Klubben önskar familjen Ivholt stor framgång och ser fram emot att få njuta av deras goda mat med start till våren.

Mer information kommer så småningom.

Vi tackar Charlotte, Pelle och Jimmy för alla dessa år
som ni har varit här hos oss.