Jan-Mars
26 Juni - 13 Aug
14 Aug - 31 Aug
Nov-Dec

Inga greenfee avgifter tillgängliga för dagens datum. Vänligen kontakta kansliet.

Observera att Fre- Sön priser gäller röda dagar oavsett veckodag.

Priserna avser 18 håls spel. Vid spel utöver dessa 18 erläggs en tilläggsavgift på 300 kr oberoende av antal hål som avses spelas.

Max sammanlagda HCP i bollen får högst vara 132.

9-håls greenfee
Möjlighet att spela 9 hål efter kl. 15.00 på vardagar och kl 16.00 på helger under tiden 14 augusti - 25 juni samt alla dagar 26 juni - 13 augusti efter kl. 16.00. Greenfee reduceras med 50 % för alla seniorer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande medlem i Falsterbo Golfklubb har rätt att ta med sig upp till tre gäster vid varje speltillfälle. Gästen betalar Gäst till medlem-greenfee.
Vardagsmedlem och Lågsäsongsmedlem har rätt att ta med sig upp till tre gäster vid varje speltillfälle under medlemmens spelperiod. Gästen betalar Gäst-till-medlemgreenfee.

Näsetgreenfee
Medlemmar i Ljunghusen och Flommen betalar samma greenfee som gäst till medlem.

Policy gällande Introduktionskort på Falsterbo GK
Introduktionskort från, NGU, GAF, PGA, SGA och SGF
Innehavare av dessa kort har möjlighet att besöka vår klubb i studiesyfte inkl. fritt spel. För att erhålla denna möjlighet måste kortinnehavaren skriftligen anmäla sitt besök till klubben minst tre dagar före spel. Utan föranmälan får inte introduktionskortet användas.

Notera att introduktionskortet inte gäller helger- helgdagar. Ej heller under perioden 15 juni – 25 augusti. Undantaget är personer som har förtjänsthetstecken samt PGA Professionell med tävlingsstatus.

Innehavare av introduktionskort utfärdade av NGU, GAF och SGF ska kontakta Klubbchef Jan Ekblom på e-post jan.ekblom@falsterbogk.se

Innehavare av SGA-kort ska kontakta Course Manager Håkan Lindberg på e-posthakan.lindberg@falsterbogk.se

Innehavare av PGA-kort ska kontakta David Leet på e-post david@davidleetgolf.se

Varje kortinnehavare kan utnyttja sitt kort en gång per säsong. Introduktionskort kan ej användas i samband med deltagande i av klubben utlyst tävling

Avbokning av starttid
Starttider före kl 12:00 ska avbokas senast kl 17:00 dagen innan. Starttider efter kl 12:00 ska avbokas senast samma dag kl 9:00.

Utebliven start
Medlemmar och gäster som uteblir från bokade tider under dagen får i slutet av dagen ett mail från kansliet där problemet med detta påtalas.
Vid upprepad incident debiteras medlemmar en administrativ avgift på 250 kr per gång de uteblivit från bokad tid.
Gäster debiteras full greenfee om de uteblir från bokad starttid.

Bollrännan har upphört
FGK har tagit bort bollrännan. Alla tider är nu bokningsbara. Om ni inte har en tid bokad när ni anländer till klubben och det är stängt i receptionen så ber vi er att logga in på terminalen och boka upp tiden ni tänkte spela på.
Under högsäsong 26 juni - 13 augusti gäller följande bokningsregler: Spel från klockan 17:00 kan bokas från klockan 15:00 samma dag. Spel före klockan 08:00 kan bokas tidigast från klockan 17:00 dagen innan och då gäller endast tvåbollar.