Head Pro/Ass. Pro

David Leet efterträdde Peter Chamberlain som Head Pro 1990 och har varit kvar sedan dess.
När han inte ger lektioner finns David oftast i sin verkstad där han bygger klubbor.

David nämns ofta som bäst i Sverige på Custom Fitting. David är sedan 2006 PCS Certifierad. Han har jobbat i många år med att prova ut och skräddarsy golfklubbor och var nyfiken på hur han låg till i förhållande till omvärlden. Han anmälde därför till Professional Clubmakers’ Society (PCS) i USA,  att han ville kvalificera sig som Club Fitter. Han genomgick då en mängd teoretiska och praktiska prov, där han bl.a. fick en DVD med ett antal spelare, som han skulle göra en utrustningsrekommendation till. Varje klubbval skulle motiveras med angivande av exakt varför just den klubban valts – det var enligt David den svåraste delen. David klarade proven med glans. Sedan dess sitter en elegant skylt utanför pro-verkstaden som intygar att en Certified ”Class A” Club Fitter bygger klubbor innanför dörren. Under 2009 har David även utvecklat sin Club Fitting genom Svenska PGAs kurser och kan stolt numera titulera sig Sveriges första "Certified PGA Advanced Club Fitter".

Assistent Pro Oskar Almlund kom till Falsterbo GK år 2016. Precis som David är Oskar medlem i Svenska PGA.
År 2011 blev Oskar examinerad från ”TU” som en av de yngsta någonsin. Sedan dess har Oskar haft uppdrag på flertalet klubbar, bl a Flommens GK, Frösåker G&CC, Ingarö GK och senast Alto Golf på Algarve-kusten i Portugal.
Några av de många vidareutbildningar Oskar gått innefattar Advanced Short Game Level 1 och 2, STU Elitutveckling och PuttingZone. Han är dessutom en av endast fyra Stack & Tilt Authorised Instructors i Sverige.
Oskar är huvudansvarig för klubbens juniorträning, men ger även lektioner såväl enskilt som i grupp.

I shopen står Kristina, Helen och Chris för servicen tillsammans med Oskar och David. Förutom ett stort utbud av klubbor, bollar, bagar, skor m.m. finns det även kläder för både damer och herrar. Självklart finns det en kollektion med Falsterbos fina logo till försäljning.