Klubbutbyten

Näsetgreenfee 1 jan - 26 juni samt 8 aug -31 dec.
Seniormedlemmar i Ljunghusens GK och Flommens GK betalar samma greenfee som gäst till medlem och juniorer spelar för halv juniorgreenfee under perioden 1 jan - 26 juni samt 8 aug -31 dec.
FGK´s greenfeeprislista klicka här »

Greenfee för FGK-medlem på Flommens GK klicka här »
Greenfee för FGK-medlem på Ljunghusens GK klicka här »

Juniorer på Ljunghusen, Falsterbo och Flommen:
Fritt spel på varandras klubbar under förutsättning att gästande junior spelar med minst en juniormedlem tillhörande den klubb som spel sker på. Detta innebär att en hemmaspelare kan ta med maximalt tre gästande juniorspelare fritt.

Københavns Golf Klub
Medlemmar i Københavns GK spelar för Gäst till medlem-greenfee på Falsterbo. Under perioden 27 juni – 7 augusti mot erläggande av 600 kr i greenfee.
FGK-medlemmar betalar 300 DKK när de spelar på Københavns GK.

PGA Sweden National
Medlemmar i PGA Sweden National spelar med 250 kr rabatt på ordinarie greenfee under tiden 1 jan-26 juni samt 8 aug-31 dec.
Medlemmar i Falsterbo GK spelar på PGA Sweden National med 250 kr rabatt på ordinarie greenfee under tiden 15 juni-15 aug.

Real Club de Golf El Prat
Medlemmar i Falsterbo GK spelar på "El Prat" för 30 € (ord. 114-228 €). För bokning kontakta vår klubbchef Jan Ekblom.