29-3-2017

SVT spelade in program vid golfbanan


SVT var här i somras och spelde in prgramet "Det stora fågeläventyret". Igår sädes det på SVT avsnitt 6. Man kan nu efteråt kan det ses på SVT play eller reprisen på tv dessa dagar nedan:  

Repris på tv:

SVT 1: 29/3 10:45 - 11:45

SVT 1: 30/3  00:20 - 01:20

SVT 24: 30/3 01:55 - 02:55

Klicka på bilden för att komma till programmet på SVT play:

 

19-4-2017

Tävlingsprogrammet

Större bilder? Klicka på dem

Nu finns årets tävlingsprogram i tryckt format i klubbhuset. Ni finner även tävlingarna upplagda på hemsidan under fliken Tävling eller om ni går in på golf.se - Min sida där de också finns upplagda. 

TP i pdf klicka här »

4-4-2017

Damträning 2017


Hej alla damer,

 

Nu kör Oskar igång årets damträning. 

Det är ett varierat upplägg med något för alla. 

 

All information kring träningsupplägg och priser hittar ni HÄR.

 

Har ni några frågor går det bra att ringa shopen. 

22-3-2017

Info om Vårträning

Större bilder? Klicka på dem

Anmälan till Vårträning för juniorer

 

Vecka 16 börjar årets vårträning för juniorer.

 

För anmälan samt mer information klicka här »

22-3-2017

Info om Påskläger

Större bilder? Klicka på dem

Anmälan till årets Påskläger

Under påsklovet anordnar vi Påskläger för klubbens alla juniorer.
För tider, priser och anmälan klicka här »

9-3-2017

Årsmöte och middag 25 mars


Falsterbo Golfklubbs medlemmar hälsas välkomna till ordinarie Årsmöte för stadgeenliga val och beslut. 


Lördagen den 25 mars 2016 kl. 15.00 i aulan på Tångvallaskolan, Skanör.

Motion från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet, dvs senast 10 mars 2017. Samtliga årsmöteshandlingar skall finnas tillgängliga i klubbhuset senast en vecka före årsmötet.


Årsmötesmiddag

 

Lördagen 25 mars kl 19:00 i klubbhuset. 

 

Kom och njut av trevligt sällskap, god middag och underhållning.

Klubben bjuder på fördrinken.

 

Pris: 440 kr/person inkl fördrink, mat & 2 glas vin

 

Betalas via faktura efter sista anmälningsdag eller någon dag innan i receptionen. Max 100 deltagare.

 

Anmälan, som är bindande, senast kl 17.00 måndagen den 14 mars på lista i klubbhuset, via mail till info@falsterbogk.se eller per telefon 040-47 00 78.

27-2-2017

Reception och Kansli stängt 6/3-8/3


Månagen den 3 mars till onsdagen den 6 mars är kansliet och receptionen stängd pga utbildning. 
Ni kan maila oss på info@falsterbogk.se om ni har några frågor så försöker vi svara på detta under dessa dagar då det är stängt.
Vi är åter tillbaka tosdagen den 9 mars kl 9:00. 


10-2-2017

Fredagsdamerna bytte klubborna mot skidor

Större bilder? Klicka på dem

Fredagen den 10 februari och snö på hela banan. 

 

På fredagar brukar det vara ca 15-30 damer som spelar golf. Denna fredag blev det ingen golf utan en trevlig tur med skidkorna istället. 
På bilden syns: Ulla Falk-Andersson, Ingela Månsson, Barbro Håland, Elisabet Rugfelt, Helena Erichs.

10-1-2017

Boxing Day Competition 2016

Större bilder? Klicka på dem

Boxing Day Competition spelades som vanligt på Annandagen på Falsterbo GK. Omkring 30 spelare gav sig under förmiddagen ut i ett härligt väder för att mäta sina krafter över 11 hål. Härligt för alla utom för de som startade sent och drabbades av ett kraftigt regnväder under de sista hålen.

Betydligt fler deltagande spelare än på länge, och till samkvämet med glögg, pepparkakor, vin, vatten och en härligt värmande brasa kom det ytterligare ca 20 personer för att önska varandra en God Jul. Stort tack till Peter Schiptjenko som dragit ett stort lass för att få till en trevlig Boxing Day i gammal anda.


Tävlingen då? Jo där hamnade 4 spelare på samma resultat +- 0 och därför fick handicapet avgöra ordningen. Segrade gjorde Peter Schiptjenko och som fick motta past Captains Box från Göran Bernhoff. Sagde Göran tackade i sitt tal alla för ett gott golfår och önskade ett gott nytt 2017.

På andra plats kom Krister Kjellström, före Petter Lerenius och Lena Liepe, alla som sagt på samma resultat som segraren. Noterbart att alla deltagare fick pris, viket betydde att alla startande hade skött sig och tagit med ett pris.

Avslutningsvis önskade också klubbens ordförande Peter Marcusson alla ett gott nytt 2017 och tackade för det gångna året.

 

/ Krister Kjellström tävlingsledare

1-1-2017

En lyckad Nyårstävling

Större bilder? Klicka på dem

På Nyårsafton var det 28 pigga och golfsugna damer som samlades för 9 håls nyårsgolftävling. Regnet hängde i luften och vinden var kall. Men alla var påpälsade och på gott humör. Spelformen var poängbogey lagtävling med de två bästa resultaten per hål.
Vinnande lag blev Åsa Böcker, Barbro Håland, Marie Ekström och Veronica Hallbäck. Barbro och Veronica gjorde dessutom varsin ”birdie”! Nja, de lyckades pricka varsin stackars Kanadagås, som låg flämtande på marken i flera långa minuter men sedan reste sig upp, skakade på fjädrarna och flög iväg. Det är minsann förknippat med fara att befinna sig på banan när damerna slår långt och pricksäkert i vinden!

Efteråt samlades alla i klubbhuset där det serverades gubbröra på knäckebröd, bubbel, pepparkakor och godis!
Alla var nöjda med dagen och vi önskade varandra ett riktigt Gott Nytt År!”
 

9-12-2016

9 dec och en helt vanlig fredag....

Större bilder? Klicka på dem

Fredag och det var full fart på klubben.
Ett 20-tal damer som idag hade sin vintergolf fick en härlig golfdag. Efter deras runda deltog de även i Oskars (en av klubbens tränare) studie på svinghastighet.
Därefter blev det glöggmys i klubbhuset.

 

6-11-2016

Gästis Gåsatävling

Större bilder? Klicka på dem

Årets sista tävling , Gåsatävlingen, gick av stapeln på Alla helgons dag i ett minst sagt blandat väder- skönt höstväder till att börja med och intensivt hällregn de sista 3 hålen. Tävlingsledningen kunde hälsa dyvåta huttrande golfspelare välkomna in i värmen efter avslutad runda och kunde, förutom att notera utomordentliga resultat, också konstatera att det endast förkom glada miner i receptionen.

Bäst av alla var duon Jansson som nådde hela 40 poäng vilket räckte till seger med Jörwall/Jansson tätt efter med 39. Segrarna belönades med gåsamiddagar medan 2orna ser fram emot julbord på Gästis. 38 poäng krävdes för tredje och fjärde plats av Lundquist/Nordeborg resp Thulin/Lindeblad.

I sitt segertal poängterade unge Jansson bl.a banans fantastiska kondition och inte minst greener av högsta och snabba klass. Fantastiskt!
Vi tackar Gästis för de generösa priserna.

 

/Bo Johansson, Stefan Oldenburg, tävlingsledare

 

18-10-2016

Order of Merit 2016

Större bilder? Klicka på dem

Efter att Order of Merit slutspelats och poängen räknats ut, stod det klart att Magnus Åkerman blev årets segrare. Den fjärde omgången blev tyvärr inställd på grund av för få deltagare och när den sist deltävlingen, Jubileumspokalen, spelades visade det sig att Magnus samlat flest poäng av alla deltagare. Stort grattis till vinnaren.

 

Slutställning: klicka här / Krister Kjellström, tävlingsledare

 

18-10-2016

Jubileumspokalen

Större bilder? Klicka på dem

Jubileumspokalen, K-A Ramnerös Vpr

 

I frisk vind och ymnigt regn gav sig 21 spelare ut för att tävla om Jubileumspokalen. Vissa spelare var så lyckliga, att man de sista 9 hålen, nästan hade uppehåll från regnet medan de tidigt startande hade regn hela rundan. Trots tuffa förhållanden var det några spelare som lyckades prestera fantastisk golf och bra resultat. Bäst av alla var unge Wilhelm Becker, som med 39 poäng var klar segrare före sin mamma Charlotte som hade 36 poäng. På tredje plats kom Göran Jansson med 33 poäng och fyra blev Robert Gärtner på 31 poäng.

Stort grattis till pristagarna, men även till alla deltagare som infann sig i det tuffa vädret.

 

/Krister Kjellström, Tävlingsledare

13-10-2016

Dessertmästare

Större bilder? Klicka på dem

Ett stort grattis till golfrestaurangens kock Jimmy Brorsson som igår blev Dessertmästare. 

Läs mer på Sydsvenskans artikel klicka här 

 

 

 

 

 

3-10-2016

Syskonkärlek 2016

Större bilder? Klicka på dem

Syskonkärlek.

Söndagen den 2 oktober spelade vi den första upplagan av Syskonkärlek, en tävling där systrar och bröder möts i en bästboll poängbogey över 18 hål.

Tyvärr var det bara 5 startande par, men de fem lagen verkade mycket nöjda med dagen och vi hoppas verkligen att vi tillsammans kan sprida detta till andra syskonpar så att vi blir betydligt fler nästa säsong.

 

Segrade gjorde Maria Silfverschöld tillsammans med brodern Erik Lindkvist på 43 poäng före Henrik och Fredrik Hedenskog på 37 poäng.

 

Stort grattis till pristagarna. Vi ses nästa år

 

/ Magnus Becker, tävlingsledare

29-9-2016

Sommarens matchspel klara


Ståhlbrandts Hederspris

Ståhlbrandts hederspris, matchtävling för ”äldre” gentlemän, har spelats under sommaren. 21 spelare ställde upp i tävlingen. När det var dags för semifinaler möttes 

Erik Wittman och Mikael Gustavsson, seger för Erik med 2/1, och Niklas Lindgren och Hans de Maré, seger för Niklas med siffrorna 2/1.

I finalen som alltså spelades mellan Erik och Niklas vann Erik efter en hård match på det 19:e hålet.

Grattis till Erik Wittman, som får en inteckning i vandringspriset, och till övriga pristagare, tack till alla deltagare. Ni får en ny chans nästa sommar.

 

Sommarens utslagstävling

Sommarens utslagstävling samlade i år 20 deltagare, något färre deltagare än vanligt. Tävlingen som pågår från slutet av juni till mitten av augusti spelas när det passar deltagarna, men inom några fastställda tidsramar. Semifinalerna spelades mellan Björn Rosengren och Krister Kjellström med seger för Björn 3/1, och Niklas Lindgren och Erik Wittman där Niklas vann med 8/7.

I finalen segrade Björn Rosengren mot Niklas Lindgren med 2/1.


Björn Rosengren

Grattis till pristagarna och tack till alla deltagare i årets tävling, vi ses nästa sommar.


/Krister Kjellström

25-9-2016

Badhyttens Höstscramble 2016

Större bilder? Klicka på dem

Badhyttens höstscramble 25 september

 

Söndagen den 25 september avgjordes Badhyttens höstscramble i ett strålande brittsommarväder.

Hela 16 st. 4-mannalag slog ut samtidigt på olika hål när kanonskottet ljöd kl. 9 och även om det blåste ganska friskt från syd så presterades fantastiska resultat med en vinnande score på 56 slag netto.

Alla de 4 pristagande lagen låg inom 3 slag och i det vinnande laget spelade Gustaf Piper, Peder af Ugglas, Peter Emilson och Daniel Krook.

De kan nu se fram emot att njuta av förstapriset, som utgjordes av en härlig middag på Restaurant Badhytten.

23-9-2016

Bilder från Damerna bjuder upp

Större bilder? Klicka på dem

Den 17 augusti så hade damerna sin inbjudningstävling där damerna bjuder upp en herre. 
Spelformen var Irish Greensome. 

Segrare blev
: Anetter Roth och Peter Edstrand på 45 poäng. 

 

Bilder från den dagen, klick nedan:

 

 

22-9-2016

Grannsämjan 2016

Större bilder? Klicka på dem

Årets upplaga av Grannsämjan gick av stapeln över två dagar den 21-22/9.

Första dagen spelades det "scramble" på Flommens vackra bana för att sedan dagen efter avsluta här på Falsterbo med en "Rumble".

 

Det var ett glatt gäng damer som samlades för två trevliga golfdagar ihop.

 

Totalvinnare blev lag Marbe/Odeborn/Hallbäck på totalt 9 poäng.

Tvåa blev lag Rydbeck/Löfgren/Jepsson på totalt 8 poäng (lägre HCP).

Trea blev Oscarson/Gyse/Thormark på 8 poäng.

21-9-2016

Falsterbo Links Open 2016

Större bilder? Klicka på dem

I lördags arrangerade herrkommittén Falsterbo Links Open Matchplay för tredje året i rad.

26 glada herrar från när och fjärran kom till vår fina bana för en heldag med matchspel i perfekt linksväder.

Efter 36 håls spel avnjöts en superb trerättersmiddag i Charlottes och Pers regi.

Många mjuka värden avhandlades och samtliga var mycket nöjda med dagen.

 

Niklas Adank, ett nyblivet proffs från vänklubben Falkenstein, vann i A-klassen, där Jürgen Mehrtens, tillika från Falkenstein och Jens Olbers från Kristianstads GK tog hand om 2:a och 3:e-platserna.

 

B-klassen vanns efter särspel av Mikael Lindhe från Ljunghusen över Magnus Lundh från norra banan. Herrkommitténs Jonas Holmström kom på tredje plats.

2-9-2016

Solheim cup på Falsterbo GK

Större bilder? Klicka på dem

Solheim cup på Falsterbo GK

 

I år spelades Solheim cup för den 16de gången. Falsterbo har haft 8 vinster och Ljunghusen 7.

Strålande september väder mötte våra 16 damer från Falsterbo och 16 damer från Ljunghusens Gk i årets upplaga av Solheim cup, när 27 hål spelades.

Efter bästboll och foursome var ställningen 9 till Falsterbo och 7 till Ljunghusen.

När sista singelmatchen hade spelats klart så var ställningen 21 till Falsterbo och 11 till Ljunghusen.

 

Ett stort tack och grattis till alla damer för bra spel. Nästa år skall vi se om vi kan försvara segern på Ljunghusen.

 

Damkommittéen

18-8-2016

Englandsutbytet 2016

Större bilder? Klicka på dem

Årets juniormatch om Pinnington’s Pot mellan Liverpoolklubbarna Royal Liverpool, Caldy och Royal Birkdale och de tre Näsetklubbarna slutade efter sex dagars spel med svensk seger 21,5 – 17,5.

 

Från Falsterbo deltog Tove Rosengren, William Stenberg, Carl Marcusson och Wilhelm Becker. Sista dagen spelade Madeleine Roth som ersättare för Wilhelm Becker.

15-8-2016

KM Puttning 2016

Större bilder? Klicka på dem

KM Puttning 2016

 

KM puttning spelades också i helgen i samband med KM slag.

18 håls puttning på en 9 håls bana som spelades två gånger.

Banan hade som brukligt vår pro David Leet satt upp, tack David. En trixig bana som man gärna fick pröva innan spel lockade ett antal spelare.

 

De främsta puttarna var enligt följande:

 

David Leet 33
Claes Bluhme 34
Ann Stahle 35
Lars Wahlström 35
Max Bachrach  35

 

Grattis David till bra puttning.

Till nästa år vill vi nog prova att ordna tävlingen en dag då det inte är några andra tävlingar och dessutom försöka göra den lite större så att vi verkligen får ihop ett stort startfält som prövar sin skicklighet.

 

Tävlingsledarna/ Gabriel Munck och Magnus Becker

15-8-2016

KM-slag 2016

Större bilder? Klicka på dem

KM-slag 2016

I helgen spelades KM-slagtävling på Falsterbo under tuffa förhållanden.

Blåsigt, 8-9 sekundmeter, och en lång bana satt av banpersonalen, gjorde många hål till riktiga utmaningar.

I stort sett klarade vi oss utan regn vilket nog gladde de flesta.

Tråkigt nog fick vi inte ihop varken oldgirls eller oldboys klass och inte heller H75.

För få anmälda i dessa klasser innebar att ett par spelare ställde upp i damklass respektive herrklass i stället. Strongt gjort.

 

Vi hoppas att vi till nästa år ska kunna ha betydligt större startfält i samtliga klasser, att spela KM ska vara något många vill göra.

 

KM damer vanns av den yngsta deltagaren vilket var glädjande för tillväxten.

1. Madeleine Roth             80+85  totalt  165 slag                                                                              

2. Ann Stahle                     85+81     ”      166                                                                                                             

3. Charlotte Becker            93+85     ”      178

 

KM herrar blev främst en kamp mellan våra tre välkända pros Adam Mednick, David Leet och Jakob Stenberg.

1. Adam Mednick                 73+73+71 totalt 217 slag                                                                         

2. David Leet                      75+75+72     ”     222                                                                                                              

3. Jakob Stenberg              72+78+77     ”     225

 

Bäste amatör blev Lars Wahlström som med resultatet 78+78+77 totalt 233 slag, placerade sig före Hans Gunnarsson som hade samma totalresultat men sämre sista 18.

Lars tog därmed sin första inteckning i The Jones Quatch, vandringspriset som satts upp av de klubbmedlemmar som också är medlemmar i R&A.

 

KM Veteraner såg 8 startande i lördags men dessa reducerades till 6 startande på söndagen.

1. Rolf Amlé                       86+92 totalt      178 slag                                                                                                                

2. Anders Rasmusson       99+83    ”          182                                                                                   

3. Hans de Maré                92´91     ”          183

 

Stort grattis till våra nya klubbmästare och ett stort tack till alla som ställde upp i årets KM. Nästa år vill vi se dubbelt så många deltagare, bestäm dig redan nu och börja träna.

 

Tävlingsledarna/ Marianne Ljung och Krister Kjellström

15-8-2016

Prons Irish Greensome

Större bilder? Klicka på dem

Den 4 augusti genomfördes Prons Irish Greensome.

Det var 79 lag anmälda som startade mellan 07.30-13.20.

Vädret var soligt med en vind på ca 9 m/sek.

Alla deltagare fick keps och pegs av sponsorerna innan starten.

 

Länge låg Andreas och Johan Wijkström, som gick ut bland de första, överst på pristavlan med fina 41 poäng.

Flera timmar efter kom Carl-Henric Söderberg och Gustav Lindberg in med 42 P och Paul Musiolik i par med Per-Åke Persson in med 41poäng.

Dessa finna resultat räckte ändå inte då William och Christopher Eckerberg som gick ut som näst sista par kom in med fina 45 P.

 

Resultatlista:

W. och C. Eckerberg                        45 P

C-H Söderberg och G. Lindberg.   42 P

A. och J. Wijkström.                          41 p

P. Musiolik och P-Å Persson.           41 p

 

Tävlingskommittén vill framföra sitt tack till sponsorerna David Leet och DOFAB (tillverkare av dörrar, fönster och portar).

15-8-2016

Mercedes Benz Poängbogey

Större bilder? Klicka på dem

Resultat Herrar:

Jesper Landén 39p

Frans Wehtje 36p

Fredrik Persson 36p

 

Resultat Damer:

Lotta Liliedahl 36p

Hedvig Liliedahl 34p

Filippa Jennersjö 33p

7-8-2016

Hesters Minne!

Större bilder? Klicka på dem

Den 7 augusti avgjordes årets Hesters Minne, i soligt väder och en ganska kraftig vind. Lite kraftigare vind än den normala vinden i Falsterbo. Tyvärr var det endast 17 startande i årets tävling, och det blev inte bättre när en inte dök upp till start kl 8.00. Sedan var det ytterligare en person som inte genomförde hela tävlingen. Hesters Minne spelar som 18 hål slagtävling, i en klass.

 

Vinnaren blev Anders Rasmusson på 74 slag, två blev Jonas Eriksson även han på 74 slag, samt trea blev Lotta Liliedahl på 75 slag. Prisutdelningen genomfördes direkt efter sista spelarna hade kommit in och prisbordet bestod av, förutom Vandringspriset till vinnaren, av poängkort samt kaffemugg samt termos. Vi gratulera samtliga spelar som deltog samt till de som kom på prisplats.

6-8-2016

Min Stora Dag!

Större bilder? Klicka på dem

MIN STORA DAG!

Årets Falsterbovecka avslutades med MIN STORA DAG, där alla intäkter, startavgifter mm, går till Min stora dag projektet. Trevligt att FGK på detta sätt kan stödja en organisation som gör gott i samhället. I lördagens Sydsvenska kunde man läsa om hur ett antal ungdomar med olika sjukdomar fått en heldag på Skanörs strand. Stort tack till Åsa och Jan Söderberg som initiativtagare till tävlingen, som de också på olika sätt stöttar.

22 lag startade i en shot gun start över hela banan, i ett behagligt väder med en ganska tuff vind. Efter lite mer än 5 timmar kunde Marie Louise Skjöld från min stora dag, berätta för alla startande om vad föreningen arbetar med, innan prisutdelningen började.

Många var nog lite tveksamma innan start, till slagtävling där tre resultat i bollen räknades på varje hål, men ingen klagade när man kom in. Visst är slagtävling en utmaning, men också väldigt fostrande och roligt.

I det segrande laget spelade 3 x Bernhardtz + Westerdahl, där unge Jacob Bernhardtz gjorde sin första birdie från gul tee, men inte nöjde sig med en utan lyckades sätta i sin andra också. Bra spelat.

 

Prislistan såg ut som följer:

 

1. Michael, Ulrika och Jacob Bernhardtz och Christina Westerdahl                             196 slag

2. Ebba och Stefan Gantelius, Katarina och Peter Emilsson                                        204 slag

3. Anne-Marie och Gunnar Strömberg, Inger och Claes Norlén                                   210 slag

4. Karin och Hampus Ihd, Karin och Hans Gunnarsson                                               211 slag

5. Caroline Morey, Robin Sweger, Patrik Havander, Jonas Eriksson                           213 slag

3-8-2016

Dag 2 - Öhmangolfen

Större bilder? Klicka på dem

Den 2 augusti genomfördes den traditionella Öhmangolfen, 2-boll bäst-boll poängbogey. 80 par gick ut från kl 7.30 till 14.00, och de som gick ut på eftermiddagen hade lite bättre väder än övriga fältet, och det återspeglades också i resultaten. Under dagen hanns det med båda regn och solsken.

 

Segrarna återfanns i sista bollen, och det blev Fanny Arkestad och Albin Larsson som vann de åtråvärda cyklarna. De lyckades få ihop hela 47 poäng. Även tvåan i tävlingen fick ihop 47 poäng, och det var Pia och Hans Linder. Trea i årets tävling blev Caroline och Niclas Palmstierna på 45 poäng. Ett stort grattis till alla vinnare.

 

Tävlingskommittén vill framföra ett stort tack till sponsorn – Öhman – för en fin genomförd tävling med ett mycket bra och trevligt prisbord. Vi vill också tack för de fina start-kitten alla deltagarna fick innan start, samt till Öhman-personalen som var med under hela dagen. Ett stort tack, och vi ser redan fram emot nästa års tävling!

 

Fredrik Ydell

3-8-2016

Golfveckan startade med Konstnärsslaget

Större bilder? Klicka på dem

Den 1 augusti genomfördes den traditionella Konstnärslaget som första tävling i Falsterbovecka. En 36 håls slagtävling i två olika klasser, där A-klassen spelar backtee, medan B-klassen spelar ordinarie tee.

 

61 stycken anmälda startade och 60 kom i mål på kvällen. Första start var kl 6.50 och den sista bollen gick kl 15.20. Tävlingen genomfördes under bra väderförhållande, med mest solsken och lagom temperatur.

 

Segrare i A-klassen blev hemmaspelaren Fredrik Hedenskog på 135 slag, flera slag under hans hcp. Mycket bra spelat. Segraren i B-klassen blev Ljunghusen spelaren Rickard Ekesbo, som varit med i tävlingen under många år och tillslut vann han en klass. Resultatet blev 145 slag. Ett stort grattis till alla vinnare.

 

Tävlingskommittén vill framföra ett stort tack till sponsorerna – Lokala Konstnärer – för en fint och trevligt prisbord. Prisbordet bestod av tavlor, keramik och silversmycken. Ett stort tack, och vi ser redan fram emot nästa års tävling!

 

Fredrik Ydell

 

1-8-2016

Rafflande finaler i KM match

Större bilder? Klicka på dem

Rafflande finaler i KM match

 

Under helgen spelades KM-match på Falsterbo med de största starfälten på länge.

8 damer anmälda och 35 herrar.

Efter spel fredag och lördag för herrarna och lördag för damerna var det dags för semifinaler på söndag morgon.

Här möttes Anna Oxenstierna och Charlotte Becker i den ena semin och Madeleine Roth och Ann Stahle i den andra.

Matcherna slutade med ganska klara segrar för Anna och Ann,

 

I herrarnas semi möttes Lars Wahlström och Fredrik Thorsson i den ena och Staffan Anderssson och Anders Brantberg i den andra.

Det blev två jämna matcher där Lars och Anders tog hem var sin seger.

 

Eftermiddagens finaler blev rafflande.

På 18 green var Anna och Ann lika och sänkte var sin ganska lång putt för delning och fortsatt spel på 19:e. Strålande finalspel, som inte avgjordes förrän på det 23:e hålet, då Anna Oxenstierna lyckades avgöra den spännande kampen till sin fördel.

 

Herrarnas kamp var lika spännande. Anders var ett upp när man gick ut på 18:e hålet och båda låg på green efter 3 slag, Anders la upp sin putt för en ganska kort parputt. När Lars skulle spela sitt fjärde slag visste han att han måste sänka den 6-8 meter långa putten för att vinna hålet, och det gjorde han. Fortsatt spel på 19:e hålet där Lars till slut lyckas avgöra till sin fördel.

 

Stort grattis till våra nya klubbmästare i match, Anna Oxenstierna och Lars Wahlström.

Grattis också till tvåorna Ann Stahle och Anders Brantberg för en fantastisk kamp in i det sista.

30-7-2016

Stökigt i klubbens omklädningsrum

Större bilder? Klicka på dem

Så här års är vi väldigt många människor som samsas om en liten yta här på klubben.

Allt viktigare då att vi ALLA gör vårt bästa för att hålla ordning här på klubben.

Bilden visar hur badrummet i herrarnas såg ut idag klockan 15.00.

Detta trots städning på morgonen samt att personal på klubben städat vid lunch.

Totalt oaceptabelt och något vi hoppas att vi alla vill hjälpas åt att motverka.

 

Vänliga hälsningar,

Kansli & Styrelse

25-7-2016

Två Generationer - Peter Chamberlains Vpr 2016

Större bilder? Klicka på dem

2 generationer-Peter Chamberlains Vpr

24 juli 2016


Under absolut perfekta väder och banförhållanden kämpade 94 generationspar i en av klubbens mest populära tävlingar som i år gick av stapeln för 33 gången.

Hela dagen karakteriserades av härlig stämning, glada miner och mycket bra spel.

Lars Söderberg med sitt golfutrustningsföretag MiToo var ånyo mycket generös och populär sponsor.

Prislistan innehöll många återkommande namn, men segrarna William och Christopher Eckerberg kände på segerns sötma för första gången när de landade på oslagbara 45 poäng.


Tävlingskommittén uppmanar också alla deltagare i våra tävlingar att se till att de har erforderligt ETH innan tävlingarna lottas, så att de kan deltaga i tävlingarna fullt ut.

22-7-2016

Succé även detta år

Större bilder? Klicka på dem

I tisdags den 19 juli spelades Jesper Lindeblads vandringspris med över 100 deltagande juniorer. Det blev en magisk dag med positiv attityd, bra golf och inte en enda sur min. Riktigt bra jobbat alla juniorer och så kul att se att alla peppar varandra, små som stora.

Bilder från dagen:

 

 

19-7-2016

ALLA BEHÖVS 28 JULI!

Större bilder? Klicka på dem

ALLA BEHÖVS 28 JULI!


Torsdagen den 28 juli hjälper vi torvlagarna med att laga banan inför Falsterboveckan. Vi arbetar i 2 timmar och därefter bjuder klubben på korv och öl/alternativ dryck.

Samling i gröngräset mellan 1:ans tee och 7:ans fairway klockan 17.25.

 

Anmälan nedan eller till receptionen så vi vet hur många som kommer. Om du inte anmäler dig är du välkommen ändå, men det underlättar om vi vet ungefär hur många vi blir.

 

Du ställer väl upp för klubben?

 

/Torvlagarna och bankommittén

 

19-7-2016

100-mannagolfen

Större bilder? Klicka på dem

Årets 100-mannagolf spelade i år den 16 juli i molnigt och blåsigt väder. Det var första gången tävlingen avgjordes på en lördag, och 144 personer var ute och spelade i 4-mannalag. En shut-gun start kl 8.30 och en start kl 13.30. De som startade på eftermiddagen hade det lite svårare, för blåsten tilltog och några korta regnskurar gjorde att det var svårare att spela. Detta syntet direkt på resultaten. Det var lägre resultat på eftermiddagen.

 

Vinnaren i år blev Havander/Havander/Löwenhielm/Löwenhielm på imponerande 92 poäng. (samma lag kom 2:a året innan på lite över 80 poäng). Tvåa i årets tävling blev Roth/Roth/Marcusson/Gärtner på 90 poäng. Trea blev Bluhme/Bluhme/Hillstedt/Hillstedt på 89 poäng. Ett stort grattis till ”prispallen”.

 

Prisbordet bestod av Champagne Deutz, från företaget Swedish Brand. Ett mycket påkostat och uppskattat prisbord. Falsterbo GK framför sitt stora tack till årets sponsor Champagne Deutz!

 

Fredrik Ydell och Gabriel Munck

Tävlingsledare

 

 

 

18-7-2016

Jesper Lindeblads vandringspris

Större bilder? Klicka på dem

17-7-2016

Påminnelse om sommarmöte den 20 juli


Påminnelse om sommarmöte den 20 juli


Styrelsen hälsar klubbens medlemmar välkomna till Sommarmöte den 20 juli klockan 17:00

Det är endast ett fåtal som anmält sig till mötet.

Ett möte som styrelsen ser som viktigt då många av klubbens medlemmar av olika anledningar inte hade möjlighet att närvara vid årsmötet i mars.

 

Styrelsen ser gärna att minst 50 personer anmäler sig så att mötet kan genomföras.

Efter mötet bjuder klubben på ett glas rosévin.

 

Anmälan sker via info@falsterbogk.se eller i receptionen. 

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

5-7-2016

Nationella Damdagarna

Större bilder? Klicka på dem

Nationella Damdagar 29-30 juni

 

I år gick Nationella Damdagar av stapeln i blandat väder och med god uppslutning. 64 damer som spelade singel första dagen och 96 som spelade foursome andra dagen. Ända från Sundsvalls GK och Lidingö GK hade vi gäster.

 

Singeltävlingen (A-klassen, slagtävling), vanns av Inger Walle från Ljunghusens Golfklubb och Elsa Johansson, Falsterbo GK vann B-klassen, som spelade slaggolf.

 

Foursome dag två vanns av Ann Stahle och Anette Roth, Falsterbo GK i A-klassen och Gunilla Almberg och Elisabeth Thott, Falsterbo GK vann B-klassen.

 

Som vanligt serverade restaurangen en god lunch och som ni ser på bilderna så var humöret på topp och vädergudarna snälla. Prisbordet var fyllt av fina priser, en del skänkta av givmilda företag på Näset.

 

Vi önskar alla välkomna tillbaka nästa år!

 

/Helena Erichs


Bilder från dagarna: klicka på bilden nedan. 


 

 

 

28-6-2016

Klubbmatch KGK-FGK

Större bilder? Klicka på dem

Söndagen den 26 juni var det dags för årets klubbmatch mot Köpenhamns Golfklubb, denna gång i Köpenhamn. Klubbmatchen som spelas både som Elitkamp mellan klubbarna och som vänskaplig sällskapsgolf har anor bak till 30-talet, varför det är en klenod värd att vårda.

Köpenhamns golfklubb ligger i Dyrehaven ute i Kongens Lyngby vid jaktslottet Eremitagen. Banan hyser över 2000 hjortar av olika slag och dessa strövar fritt över banan. En mäktig upplevelse. Eftersom det är skyddad mark är skötseln av banan också strikt övervakad. Således är ruffen mycket hög och kräver sin tribut om man inte är rak.

Efter morgenmad var det dags att ge sig ut på banan. Elitlaget skötte sig utmärkt, var 4 upp efter foursomespelet och knöt efter lunchen ihop säcken i singlarna för att vinna med 9-3. Snyggt spelat, men så hade vi också ett riktigt starkt lag i år  inklusive  ”Kritan” Blomstrand som tog sig tid från touren.  Bucklan är åter i Falsterbo ! 

Sällskapsspelet hade det omvända resultatet precis som det brukar vara på ”bortaplan”. Köpenhamn vann med samma siffror, och många av våra spelare vittnade om att det hade varit tufft i ruffen. Efter gemensam lunch, lovade vi dock att ta emot Köpenhamnarna med varma servetter, vid nästa klubbmatch som spelas på Falsterbo nästa sommar.

 

/ Krister Kjellström


 

21-6-2016

KM-Foursome 2016

Större bilder? Klicka på dem

Söndagen 19/6 spelades KM-Foursome på Falsterbo Golfklubb.

 

Falsterbo skulle som vanligt visa sig vara en rejäl utmaning.

Vinden fanns med de tävlande redan från första hålet och vidtog ytterligare inför det avgörande varvet.

Att kunna hålla ihop sin score under krävande omständigheter skulle visa sig vara viktigare än någonsin då det var tätt i toppen.

 

När sista putten för dagen ätligen trillade i hål visade det sig att just jämnhet och framförallt rutin var det vinnande konceptet för dagen.

 

Med två imponerande scorer på 79/80 stod Mikael Bluhme och Lars Wahlström tillslut som vinnare på totalt 159 slag!

Stort grattis till Mikael och Lars som äntligen fick knipa bucklan!

 

Tvåa kom Jakob Stenberg och Adam Mednick på totalt 160 slag.

Trea kom Peter Dahlberg och David Leet på totalt 164 slag.

 

Nästa år hoppas vi på att bli ännu fler i startältet, inte minst damer, då damernas tävling tyvärr var tvungen att ställas in på grund av för få deltagare.

 

Stort tack till alla som deltog i tävlingen, inte minst till tävlingsledningen som bestod av Marianne Ljung och Susanne Leet.

 

Än en gång, stort grattis till vinnarna, och tack alla för en trevlig dag!

 

18-6-2016

Skandiadagen blev en succé

Större bilder? Klicka på dem

Tisdagen den 14/6 hade vi "Skandiadag" här på klubben.

 

Man spelade Skandia Cup klubbkval, samt en niohålstävling för de spelare med 36+ i HCP.

Tove Rosengren skjöt dagens lägsta score på 84 slag, och i niohåstävlingen spelade Erik Sjölin riktigt fin golf och kom in på handikap. 

 

Vi hade även golfträning för de som strävar efter att ta grönt kort under förmiddagen.
30 glada juniorer samlades för att ta sina första stora steg till Grönt Kort. 

Efter en lång vår av träning hade de nu praktiska tester för att mäta sina färdigheter. Dagen bestod av 6 tester inom golfens olika slag från tee till green och avslutades med korvgrillning. Det blev en lyckad dag där ett par av juniorerna klarade av alla praktiska tester och alla tog ett par steg närmare sitt Gröna Kort! Nu stundar en sommar fylld av mycket träning och spel för att höja sina färdigheter ännu mer, och med god kämparanda kunna nå Officiellt Hcp.

 

 

Tack till alla er som kom och tränade, spelade eller bara umgicks den dagen. 

Många av er är ett stort steg närmre det gröna kortet!

 

9-6-2016

Näset Cup 2016

Större bilder? Klicka på dem

Årets upplaga av Näset Cup blev en missräkning för FGK, men en total seger för Ljunghusen. LjGK vann både Elitklassen och lagmatchen på ett övertygande sätt före Flommens GK och FGK tyvärr långt efter i båda klasserna. Här behövs en kraftsamling till nästa år om vi ska kunna hävda oss. Notabelt är att elitlaget inte plockade någon extrapoäng under morgonens singlar. Samtidigt tufft att möta långtslående juniorer i 20-års åldern som slår långt och spelar säkert.

Stor heder dock till de spelare som ställde upp för klubben och absolut gjorde sitt bästa även om det inte räckte till denna gång. Nästa år måste vi kunna ställa krav på våra bästa spelare att de ställer upp i denna viktiga tävling (åtminstone viktig för självkänslan). Inte är väl vi sämst på Näset?

Stort tack till Flommens GK för ett utmärkt värdskap och för att ha presenterat en bana i gott skick. Nästa år spelar vi på Ljunghusen. Vill du vara med då gäller det att sätta igång och träna, för då tänker vi ta tillbaka glasskålen som segrande lag vinner!

 

Krister Kjellström/ biträdande tävlingsledare

 

9-6-2016

Damträning i sommar!

Större bilder? Klicka på dem

Snart börjar sommarens damträning! Vi kommer att träna tillsammans på

tisdagar kl 16.00 till och med den 9 augusti, då avslutar vi med en halvdag
– träning och spel 9 hål.
Träningen kommer ha olika teman för varje vecka, med vissa
återkommande teman, från puttning till drives till spelstrategi och
klubbval. Oskar Almlund kommer stå för instruktionerna.

 

Pris skiljer sig beroende på temat, eftersom antalet max deltagare
förändras – prisinformationen för varje pass finner ni på
anmälningsblanketten som sätts upp på anslagstavlan i klubbhuset. 
Betalning sker i shopen innan träning.

 

Läs i det bifogade dokumentet för mer information. 

För att öppna pdf-filen klicka här » 

3-6-2016

Utbytesgolfen den 2 juni

Större bilder? Klicka på dem

Utbytesgolf Ljunghusen GK/Flommen GK/Falsterbo GK

 

Den 2 juni välkomnade vi damer från Ljunghusen GK och Flommen GK till årets Utbytesgolf på vår vackra bana. Uppslutningen var stor och inte mindre än 39 glada damer slog ut i det vackra försommarvädret. 18 hål individuell poängbogey i A- och B-klass. Undertecknad kollade stämningen ute på banan med kameran i högsta hugg för att föreviga några ögonblick där det puttades och svingades så det stod härliga till. Humöret var det verkligen inget fel på och damerna såg ut att trivas med både sällskap och fågelkvitter i strålande solsken.

 

A-klassen, med 18 damer, vanns av Ann Stahle, FGK, på imponerande 36 p och B-klassen, med 21 damer, vanns av Elisabet Rugfelt, FGK, också på fina 36 p.

 

Charlottes och Pelles goda mat avnjöts på terrassen och pristagarna applåderades livligt. Prisbordet dignade av allehanda fina priser, många skänkta av givmilda sponsorer runt om på Näset.

 

Dagen avslutades med hurrarop för Falsterbo Golfklubb och vår fina bana.

Vi ser fram emot nästa Utbytesgolf år 2017!

 

Helena Erichs

 

3-6-2016

Klubbaktiviteter säsongen 2016

Större bilder? Klicka på dem

Save the Date

 

Frukostmöten Sommaren 2016

 

Måndag 27/6

Kl. 8.00

Carina Wutzler, kommunstyrelsens ordförande

Anmälan senast  25/6 på anslagstavlan eller till receptionen, info@falsterbogk.se.

Klubben bjuder på frukost

 

Måndag 4/7:

Kl. 8.00

Bert Nordberg F.d VD Sony Ericsson, styrelseordförande i Vestas

Anmälan senast  2/7 på anslagstavlan eller receptionen, info@falsterbogk.se.

Klubben bjuder på frukost

 

Tisdag 19/7

Kl. 8.00

Thomas Berglund, koncernchef Capio, tidigare VD Securitas

Anmälan senast  17/7 på anslagstavlan eller receptionen, info@falsterbogk.se.

Klubben bjuder på frukost


Div andra aktiviteter

 

Lördagen den 2/7

 A Taste of Ireland, Irish Greensom med Pubkväll och underhållning . Anmälan via golf.se

I startavgiften ingår fördrink och mat inklusive 1glas vin/öl,

Vill du bara vara med på kvällen betalar du 220:- för drink och  mat med ett glas vin/öl.

Biljetter köper du i receptionen senast 26 juni.

  

Lördag 16 Juli

100-manna +

Anmälan via golf.se

Fördrink och middag ingår i startavgiften.

Vill du bara deltaga på kvällen, så är priset 400:-.

Biljetter köper du i receptionen senast 11 juli

 

Varmt välkomna!

 

 

2-6-2016

"Kritan" på Bro Hof

Större bilder? Klicka på dem

Falsterbos egna "Kritan" spelar just nu Nordea Masters på Bro Hof.

Glöm inte följa honom under dessa spännande dagar!

Bilden är på hans första slag för dagen, Kritan startade på hål 10.

30-5-2016

Ut i det blå 19/5

Större bilder? Klicka på dem

Efter den mycket lyckad dag på Köpenhamns GK, där hjortarna stod och tittade på när vi puttade, är FGKs 30 damer redo att åka hem. Alla mätta och glada efter smörrebröd och diverse drycker och, inte minst, mycket vänligt bemötande av den danska vänklubben!


Katarina Barnekow

Bilder från dagen:

30-5-2016

Damernas Vårmöte 26/5

Större bilder? Klicka på dem

Damernas vårmöte äger alltid rum sista torsdagen i maj, så även i år. Dagen började som vanligt med en tävling, rumble (Första 6 - 1 resultat, andra 6 - 2 st resultat och sista 6 - 3 st resultat). Både banan och vädret var i bästa form.

Tävlingen vanns av lag A. Schilow, A. Roth och M. Trulsson på 75 poäng. 

Vårmötet lockade ett 50-tal damer, som kom för att lyssna på vår tränare, David, och njuta av restaurangens goda mat.  David gav goda träningsråd, egentligen ganska självklara men inte helt lätta att praktisera. Helt säkert är dock, att den som vill förbättra sin golf måste träna!

Efter måltiden bjöd shopens damer på mannekänguppvisning, och sedan blev det rusning till shopen, som denna kväll gav generös rabatt.

Kvällen avslutades med sedvanligt lotteri - alla lotterna såldes slut i ett nafs!

Som grädde på moset hade shopen ett eget lotteri med jättefina priser. Varmt tack!

Sammanfattningsvis: torsdagen 26 maj blev en väldigt trevlig start på sommarsäsongen!

 

Katarina Barnekow

 

 

 

 

29-5-2016

Resultat från Invigningspokalerna

Större bilder? Klicka på dem

Invigningspokalerna klass A & B spelades i fantastiskt försommar väder med sol och med 24 grader i solen. De fina pokalerna som donerats av Gunnar Holm och Axel Roos i samband med invigningen av 18 hålsbanan 1930 vanns i år av Sebastian Tovi i A-klassen, 68 slag netto samt Magnus Åkerman på 74 slag netto i B-klassen. Resultaten var på flera håll bättre än handikapp och vi i tävlingsledningen hoppas på ännu fler deltagare till nästa år.

 

Tävlingsledarna

Magnus & Charlotte Becker

27-5-2016

Lyckad Members Guest

Större bilder? Klicka på dem

Måndagen den 23 maj annordande Falsterbo GK med hjälp av spelkommittén Members Guest. Ett arrangemang där en medlem bjuder in 3 gäster att spela en tävling där de två bästa nettoresultaten redovisas per hål. 
Gästerna och medlemmarna värmde upp på rangen där bollpyramider hade skapats, åt en gemensam lunch och kl. 13:15 var det shotgun för de 88 st spelarna.
Vädergudarna var än en gång med oss dvs det blev ett extra lyckat arrangemang och banan var dessutom i toppskick.
Det var riktigt jämt i resultatlistan där segrarna vann med 1 slag (133 slag)  över 4 andra lag som hade 134 slag. 

Segrare
Lag:
Johan Stern
Britt Bundell
B-M Olsson
Staffan Schéle
133 slag

Resultatlista: klicka här »

Bildspel:

 

 

21-5-2016

Invigningspokalerna


Den 29 maj är det dags att inviga tävlingssäsongen på allvar, då spelas nämligen Invigningspokalerna. 

Tävlingen spelas i två klasser, ≤ hcp14,8 spelar slagtävling och ≥ hcp14,9 spelar slaggolf. 

Första start peggar upp på ettans tee klockan 08:00. 

 

Nytt för i år är att herrar 65+ har rätt att spela från blå tee om detta anges vid anmälan. 

 

Sista dag för anmälan är fredagen 27/5 vid tidpunkten då solen står som högst på himmelen. 

Vill du vara med och göra upp om förstaplatserna?

Vänligen anmäl dig på golf.se alternativt i receptionen. 

20-5-2016

Hål 10 har öppnats


Någon måste vara först!

Efter vinters långa arbete med hål 10 har vi nu äntligen öppnat hålet för spel.
Det blev vår medlem Rikard Blomstrand som fick slå den första driven på det nyöppnade hålet.

 

 

  


 

16-5-2016

Start för herrarnas onsdagsgolf


Med start 18/5


För vem: Klubbens herrar (22 år och uppåt)

 

Anmälan: Helst senast dagen innan via Golf.se, terminalen eller kansliet så klubben. 

 

Kostnad: 50 kr (Det delas ut priser efter varje omgång, samt att en del går till pris för totalsegraren).

 

Starttid: 9:00 + 13:00 (välj vilken tid som passar)

 

Poängserien är upplagd som en OOM och går att följa på Min Golf.

16-5-2016

Match mellan "Ulas nabbar" och "PBL"

Större bilder? Klicka på dem

I lördags spelades match mellan "Ulas nabbar" och "PBL".
Man spelade 9 hål bästboll, 9 hål singelmatch.
Seniorerna vann med 13-5.

 

Vi ser med spänning fram mot nästa års returmatch, en match som "PBL" inte var sena att utkräva. 

16-5-2016

Klubbmatch FGK - FlGK

Större bilder? Klicka på dem

I strålande väder avgjordes årets alltid lika roliga match mellan våra närliggande klubbar. Vi blev som vanligt väl omhändertagna redan vid ankomst. Efter matchen följde god lunch hos de nya krögarna på klubben.

Spelet var fördelat på 16 matcher. Efter att 14 matcher var spelade var ställningen absolut lika. Det var spänning in i det sista m a o.

 

Vi kunde följa de två sista bollarna när de gjorde sitt bästa på 18:e green. Falsterbos damer förlorade dock och det gjorde att Flommens damer vann

denna gång och fick tillbaka den fina tavlan som vi brukar kämpa om.
Vi kommer att sakna tavlan i damrummet men å andra sidan var det Flommens tur att vinna. De vann den senast 2012.

Nästa år kommer de till Falsterbo och då kämpar vi på nytt.

 

För damkommittén./Carin Annemark

 

9-5-2016

Torvlagning på banan

Större bilder? Klicka på dem

Idag spenderade klubbens "torvgäng" morgonen i strålande solsken ute på banan.
I sedvanlig ordning lagades uppslagen torv på ett antal fairways och resultatet av deras gedigna arbete börjar verkligen synas på banan.
Gänget träffas varje måndag morgon klockan 08.00 och om du är intresserad av att vara med är det bara att komma ner till klubben.
Undrar du något går det bra att prata med oss på kansliet eller med "Mr Torv" himself, Krister Kjellström.

 

Vi riktar ett stort tack åt ideella krafter och hoppas på att få se fler av er framöver.

9-5-2016

Restaurangen stänger 15:30 9/5


Observera att restaurangen, idag 9/5, stänger klockan 15.30.

4-5-2016

Lägesförbättring borttagen


Vi tillämpar inte längre lägesförbättring på banan.
Önskar er alla härliga golfrundor under de kommande helgdagarna.

3-5-2016

Christofer Blomstrand gästar C More


Christofer Blomstrand gästade C More Golf där han bland annat berättade om segern i Zambia Suger Open i Sunshine Tour.

Intervjun i sin helhet hittar ni HÄR.

2-5-2016

Nu startar tävlingssäsongen


Nu drar äntligen tävlingssäsongen igång igen. 

Nu på söndag, 8/5, är det dags för Tant Signes Putter och Captain´s Niblick.

Första start är 08.00 för damerna. Herrarna har sin första start direkt efter sista dambollen, ca 08.30.

Anmäl er senast på fredag klockan 12.00, antingen på webben eller hos oss på kansliet.

30-4-2016

Herrarnas Vårclinic

Större bilder? Klicka på dem

25 st herrar deltog i Vårclinicen den 30 april. 
Tränarna David, Adam och Markus undervisade i puttning, chip och pitch samt långa slag. Efter 3 timmars träning på de olika stationerna och en värmande lunch fanns det möjlighet till spel för de som inte kunde vänta med att omsätta teorin till praktik.

29-4-2016

Damernas vårmöte


Nu börjar det dra ihop sig för damernas årliga vårmöte. 
Torsdagen den 26 maj äger mötet rum och anmälan skall vara inne senast den 20 maj.
Tänk på att anmälan är bindande.

Vår Headpro David Leet kommer att hålla ett föredrag och Kristina i shopen kommer att visa vårens golfmode.

Det kommer även serveras god mat i form av Kyckling baloutin med parmesanpolenta, rostad grön sparris samt friterad salvia.

 

Priset är 195 kronor/person.

24-4-2016

Blomstrand vinnare i Afrika

Större bilder? Klicka på dem

Christofer Blomstrand spelade i helgen på SunShine Tour i Afrika. På sin avslutande runda slog han 63 slag och vann storstilat på - 16.

 

GRATTIS Christofer. 

19-4-2016

Ny hemsida

Större bilder? Klicka på dem

Klubben har nu en ny hemsida. Denna publicerades 19 april. All text och information har ännu inte hunnit läggas in utan det arbetas av och till med denna sida. Om ni ser något som ser konstigt ut maila då gärna det till info@falsterbogk.se.

19-4-2016

Årets tävlingar

Större bilder? Klicka på dem

Årets tävlingar finns nu upplagda på Min Golf, ni finner de även på hemsidan under fliken Tävlingar. 

14-1-2016

Matta upphör

Större bilder? Klicka på dem

Från och med torsdag 24/3 upphör kravet på matta. Generell lägesförbättring gäller över hela spelfältet.

 

Glad påsk önskar Falsterbo Golfklubb